LOADING

Zoeken..

Share

Dit zijn de leukste relatiegeschenken

Dit zijn de leukste, origineelste en handigste relatiegeschenken op een rij.

De leukste relatiegeschenken

Het vinden van het perfecte relatiegeschenk blijft altijd een zoektocht. Bij het aanschaffen van relatiegeschenken zijn er een aantal dingen waar rekening mee gehouden moet worden. Ga je voor eigen belang of denk je meer aan de ontvanger? Een goed geschenk moet voor de ontvanger een handig cadeau zijn en moet ook laten zien dat je de ontvanger waardeert en dat er veel tijd en moeite in is gestoken.

Powerbanks

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een smartphone die dagelijks gebruikt wordt. Om hierop in te spelen kan je als geschenk een powerbank laten bedrukken. Het is een handig cadeau en de gebruiker zal het zeker kunnen waarderen. Er bestaat ook een keuze uit duurzame powerbanks die op zonne-energie draaien. Zo krijgt het relatiegeschenk ook nog een duurzaam tintje.

Dopper

Met een geschenk als een Dopper drinkfles ben je niet alleen goed bezig voor de ontvanger maar ook voor het milieu. Door een Dopper aan te schaffen en te laten bedrukken draag je indirect bij aan waterprojecten in Nepal en Afrika. Daarnaast vervangt een Dopper fles de plasticflesjes en wordt er dus ook verspilling van plastic mee tegen gegaan.

Senz Paraplu

Een geschenk waar iedereen in Nederland zeker iets aan heeft is een Senz stormparaplu. Deze paraplu’s zijn bestand tegen stevige windstoten van meer dan 100 km per uur. In ons regenachtige landje zeker een waardevol cadeau.

Rituals geschenkset

Niet elk geschenk hoeft handig te zijn voor de relatie. Met een welness geschenk laat je de klant zich beter voelen en ook dat heeft waarde. Als je voor een welness geschenk gaat is het eerste merk wat in je op komt vaak Rituals. De producten van Rituals zijn kwalitatief hoge verzorgingsproducten. Met een Rituals geschenkset geef je je relatie een goed gevoel.

Tafelventilator

Een tafelventilator is zeker tijdens de warme dagen een succes. De tafelventilator is aan te sluiten op de computer via een USB-aansluiting en zorgt voor de nodige verkoeling op warme dagen. De tafelventilator is ook te bedrukken met het eigen logo.

Kweektuintjes

Niet iedereen is gezegend met groene vingers maar het krijgen van een eigen kweektuin is toch wel speciaal. Naast het duurzame en ecologische aspect van dit geschenk is het ook een geschenk wat niet zo vaak voorkomt. Het vergt wat werk van de ontvanger maar deze zal zeker aan jouw bedrijf denken als het plantje weer eens water nodig heeft.

Tags: