LOADING

Zoeken..

Share

Leukste bedrijfsuitjes in Nederland

Op zoek naar een leuk, spannend en uitdagend bedrijfsuitje waar jouw collega’s nog lang over na zullen praten? Dit zijn de origineelste op een rij!

Originele bedrijfsuitjes in Nederland

Ben jij op zoek naar een leuk, origineel en spannend bedrijfsuitje? Met deze activiteiten zullen jij en jouw collega’s op de proef gesteld worden!

De City Express in Rotterdam

In het spel City Express ga je samen met jouw team de uitdaging aan om zo snel mogelijk in het stadscentrum van Rotterdam te komen. Dit lijkt simpel, maar zonder geld en met alleen een Ov-kaart wordt de klus een stuk moeilijker. Lukt het jouw team om zoveel mogelijk opdrachten en cryptische omschrijvingen op te lossen om als eerst bij de checkpoints te komen?

De City Express is een actieve citygame waar teambuilding een vereiste is. De City Express is in Rotterdam te spelen maar ook in andere steden zoals: Arnhem, Den Bosch, Maastricht en nog veel meer.

Escape the truck: Mobiele escape room

In deze bijzondere escape room moet je zien te ontsnappen uit een busje wat zich leent als drugslab. Het is aan jou om op onderzoek uit te gaan in het busje om erachter te komen hoe je kunt ontsnappen voordat je in de boeien geslagen wordt door de politie of erger… het criminele circuit jullie vindt! De standplaats van deze escape room is het strand aan Wijk aan Zee maar het is ook mogelijk om de escape room op locatie te spelen.

Zeepkisten grand prix

Een bedrijfsuitje waar nog lang om gelachen zal worden? Ga voor de Zeepkisten Grand Prix. In dit programma ontwerp en bouw je samen met jouw team de ultieme zeepkist. Elk onderdeel van deze activiteit is een game waarmee er geld verdient kant worden. Dit geld kan vervolgens weer uitgegeven worden in de Pimp-My-Ride Tuning Shop. In deze shop tover je de zeepkist om van simpel zeepkistje naar het ultieme racemonster. Daarna is het tijd voor de Grand Prix. Welke zeepkist komt als eerste over de finish heen? Dit spel kan worden gespeeld in Eindhoven.

Escape the beach

In het spel Escape The Beach strijd je niet alleen tegen je medeteams maar ook tegen de elementen. Water, wind en zand zijn je tegenstanders. Oh ja, en de spelleiding! Want ook zij zullen er alles aan doen om jullie tegen te houden.

Het doel is om met behulp van verkregen materialen aanwijzingen te verzamelen om zo de route naar de volgende uitdaging te achter halen. Al deze aanwijzingen leiden tot de uitweg, maar kan jij de verbanden achterhalen? Het spel is te spelen op de stranden van Den Haag, maar ook op andere plekken in Nederland zoals in Amsterdam, Leiden en Rotterdam kan Escape The Beach gespeeld worden.

Tags: